Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kılcık Sac Orgusu Yapımı

Kılcık Sac Orgusu Yapımı
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kılcık Sac Orgusu Nasıl Yapılır

Kılcık Sac Orgusu Yapımı Resimli Anlatım

Oldukca hoş bir goruntusu olan kılcık ya da mısır orgusunu nasıl yapabilirim diyenler icin aşağıda resimle anlatılmıştır

imageskilciksacorgusuyapimi5ad4a1751e9d1

imageskilciksacorgusuyapimi5ad4a1766ceb8

imageskilciksacorgusuyapimi5ad4a177bba78

imageskilciksacorgusuyapimi5ad4a17918517

Similar threads

Kılcık Sac Orgusu Modeli Kılcık Sac Orgusu Modeli Resimleri Cok şık ve goz kamaştırıcı gorunen Kılcık Sac Orgusu Modelilerindne bir kac ornek hazırladık sizler icin orgu sac kullanmayı seven bayanlar ve genc kızlar icin oldukca yararlı olacağını duşunerek hemen sizleri Kılcık Sac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Resimli Kılcık Sac Orgusu Nasıl Orulur Kılcık Sac Orgusu Resimli Anlatım Sacınızı topladıktan sonra ikiye boluyorsunuz imageskilciksacorgusunasilorulurresimli5ad4a16bd8d5b Kucuk kucuk saclar alıp ormeye balıyorsunuz imageskilciksacorgusunasilorulurresimli5ad4a16d35b4b...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kılcık Sac Orgusu Nasıl Orulur Resimli Kılcık Sac Orgusu Nasıl Orulur Kılcık denilen orgu sac modelini eskiden bu yana bayanlar ve genc kızlar tarafından cok seviliyor Resimde sizlerde gordukden sonra hayranlığıız bir kez daha artıcak kılcık orgunun nasıl yapıldığına dair detaylı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Kılcık Sac Orgusu Oruluşu Kılcık sac orgusu yapmak icin oncelikle saclarınızı oreceğiniz yana ikiye ayırınAyırdığınız saclarınızdan buyuk tutamlardan bir tutam sac alın diğer buyuk tutamla birleştirin ardından diğer tutamdan ince bir tutam alıp, diğer kalın tutamla birleştirin aldığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Mısır Orgu Tekniği,Mısır Sac Orgusu Tekniği,resimli sac orgusu modelleri,Mısır sac orgusu modelleri resimli anlatım,Mısır Orgusu nasıl orulur imagesmisirsacorgusunasilorulurresimlianlatim5ad4e924867a7 imagesmisirsacorgusunasilorulurresimlianlatim5ad4e925dc643...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,474Konular
981,210Mesajlar
29,546Kullanıcılar
akifsoysal9Son üye
Üst Alt