Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Lahana Turşusu

Kırmızı Lahana Turşusu
0
99

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kırmızı lahana orta boy
  • Sirke 1,5 çay bardağı
  • Su
  • Limon 2 adet
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşık şeker

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Lahanayı ince kıyıyorum, biraz tuzda bekletiyorum yumuşaması için.
  2. Daha sonra üzerine su döküyorum.
  3. Daha sonra kavanoza koyup, suyunu tuzunu limonunu ekleyip, kapatıyorum .
  4. Beş on gün bekliyorum.
Not: Tuzu lahanalar kararmadan yumuşaması içinde tuzda beklettim ayrıyeten da ek ettim kavanoza.

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı İçin Materyaller Orta uzunluk kırmızı lahana1,5 çay bardağı üzüm sirkesi3 çay bardağı su1 adet limon suyu1 çorba kaşığı limon tuzu1 çorba kaşığı kaya tuzu Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Lahanalar ince doğranır. Sert kısımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Salatalar İçin Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı İçin Materyaller Kırmızı lahana1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı limon tuzu1 bardak su1 bardak üzüm sirkesiKavanoz Salatalar İçin Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kırmızı lahanayı ince doğrayıp tuzla harmanlıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi Ev Yapımı Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi Kırmızı Lahana Turşusu İcin Malzemeler: 1 adet orta boy kırmızı lahana 23 diş sarımsak 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tuz 1 cay bardağı sirke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Enfes Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı İçin Gereçler 1 adet orta uzunluk kırmızı lahana1 su bardağı sirke (üzüm yahut elma  )1 su bardağı su1 tatlı kaşığı limon tuzu1 tatlı kaşığı tuz Enfes Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Lahanalarımızı ince ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk kırmızı lahana1 su bardağı su1 su bardağı sirke1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı limon tuzu Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Lahanalar yıkandıktan sonra ince ince doğranıyor ve büyük bir kaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt