Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Pancar Kavurması

Kırmızı Pancar Kavurması
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kırmızı Pancar Kavurması Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo kırmızı pancar sapı
*1 adet orta boy kuru soğan
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*2 adet yumurta
*Tuz, karabiber, pul biber, kuru nane

Kırmızı Pancar Kavurması Tarifi Yapılışı Merhabalar mutfakta olmayı hobi edinen dostlar
Kırmızı pancarın faydalarını saymakla bitirmeyiz Bir sürü vitamini içerisinde barındıran ve renginden dolayı antioksidan özelliği taşıyan mucizevi bitkilerden bir tanesi Ben bu tür bitkilerden çok faydalanmaya çalışıyorum Kırmızı pancarı çoğunlukla turşu yapımı için tercih ederiz Ben kökünü turşu için kullandıktan sonra saplarını da kullanıyorum Eğer hemen kullanamıyorsam poşetleyip buzlukta muhafaza ediyorum dilediğim zaman çıkarıp kullanıyorum
Gelelim yapılışına Soğanları çok küçük olmayacak şekilde doğruyoruz yağda kavuruyoruz Kavrulduktan sonra pancarın saplarını da ilave ediyoruz tencerenin kapağını kapatıyoruz (Kavrulurken o eşsiz suyunu salıyor ) Kavrulunca baharat ları ve tuzunu ilave edip yumurtayı kırıyoruz Yumurtası piştikten sonra ocağı kapatıp dilediğiniz gibi sunabilirsiniz
Ağzınıza layık bir lezzet olması dileğiyle Afiyet olsun
*

Similar threads

Pancar Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *23 adet kırmızı pancar *Kuru soğan *Sosu için: *2 diş sarımsak *Yoğurt Pancar Kavurması Tarifi Yapılışı Pancarlar haşlanıp rendelenir Diğer tarafta, bol yağda kuru soğan ve pancarların taze sap kısmı kavrulur, rendelenmiş pancar ve tuz ilave...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Pancar turşusu en pratik ve lezzetli turşulardan biridir ancak kıymeti nedense pek bilinmez. Tam mevsimi olan, pırıl pırıl rengi ve doyumsuz lezzetiyle damaklarda iz bırakan kırmızı pancarın turşusunun tam kıvamında olması için muhteşem tarif yazımızda. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kırmızı pancar Ispanakgiller (Amaranthaceae) ailesine mensup olan, Akdeniz kökenli bir bitkidir Anavatanı Türkiye, Mısır, Filistin ve Suriye olarak bilinir Daha sonra dünyanın başka ülkelerine yayılmıştır Yemeklik kırmızı pancardan başka pancarların şeker pancarı dâhil 15?e yakın türü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Sofraları Renklendirecek Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 tane kırmızı pancar8-9 kol maydanoz6 adet taze soğan7 kısım dere otu3 kısım reyhan1 su bardağı mısırKornişon turşu1,5 çay kaşığı tuz1 adet limon3 yemek kaşığı nar ekşisi3 yemek kaşığı sıvı yağMateryalleri opsiyonel olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Pazı Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *1 bağ pazı *1 orta boy patates *1 su bardağından biraz az barbunya(haşlanmış yada kış için dolaba atttığınızdan) *1 orta boy soğan *12 diş sarımsak *Sıvı yağtereyağ *Tuz – karabiber – pulbiber – varsa kuru acı kırmızı biber * Pazı Kavurması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt