iltasyazilim
FD Üye
Kırmızı Pancar Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo kırmızı pancar sapı
*1 adet orta boy kuru soğan
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*2 adet yumurta
*Tuz, karabiber, pul biber, kuru nane
Kırmızı Pancar Kavurması Tarifi Yapılışı Merhabalar mutfakta olmayı hobi edinen dostlar
Kırmızı pancarın faydalarını saymakla bitirmeyiz Bir sürü vitamini içerisinde barındıran ve renginden dolayı antioksidan özelliği taşıyan mucizevi bitkilerden bir tanesi Ben bu tür bitkilerden çok faydalanmaya çalışıyorum Kırmızı pancarı çoğunlukla turşu yapımı için tercih ederiz Ben kökünü turşu için kullandıktan sonra saplarını da kullanıyorum Eğer hemen kullanamıyorsam poşetleyip buzlukta muhafaza ediyorum dilediğim zaman çıkarıp kullanıyorum
Gelelim yapılışına Soğanları çok küçük olmayacak şekilde doğruyoruz yağda kavuruyoruz Kavrulduktan sonra pancarın saplarını da ilave ediyoruz tencerenin kapağını kapatıyoruz (Kavrulurken o eşsiz suyunu salıyor ) Kavrulunca baharat ları ve tuzunu ilave edip yumurtayı kırıyoruz Yumurtası piştikten sonra ocağı kapatıp dilediğiniz gibi sunabilirsiniz
Ağzınıza layık bir lezzet olması dileğiyle Afiyet olsun
*
*1 kilo kırmızı pancar sapı
*1 adet orta boy kuru soğan
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*2 adet yumurta
*Tuz, karabiber, pul biber, kuru nane
Kırmızı Pancar Kavurması Tarifi Yapılışı Merhabalar mutfakta olmayı hobi edinen dostlar
Kırmızı pancarın faydalarını saymakla bitirmeyiz Bir sürü vitamini içerisinde barındıran ve renginden dolayı antioksidan özelliği taşıyan mucizevi bitkilerden bir tanesi Ben bu tür bitkilerden çok faydalanmaya çalışıyorum Kırmızı pancarı çoğunlukla turşu yapımı için tercih ederiz Ben kökünü turşu için kullandıktan sonra saplarını da kullanıyorum Eğer hemen kullanamıyorsam poşetleyip buzlukta muhafaza ediyorum dilediğim zaman çıkarıp kullanıyorum
Gelelim yapılışına Soğanları çok küçük olmayacak şekilde doğruyoruz yağda kavuruyoruz Kavrulduktan sonra pancarın saplarını da ilave ediyoruz tencerenin kapağını kapatıyoruz (Kavrulurken o eşsiz suyunu salıyor ) Kavrulunca baharat ları ve tuzunu ilave edip yumurtayı kırıyoruz Yumurtası piştikten sonra ocağı kapatıp dilediğiniz gibi sunabilirsiniz
Ağzınıza layık bir lezzet olması dileğiyle Afiyet olsun
*