Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Pancar Salatası

Kırmızı Pancar Salatası
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kirmizi-pancar-salatasi.jpg

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller

• 3 adet pancar
  • Yarım demet dere otu
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet limon
  • 3 adet ceviz
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pancarları yıkayıp diriliği kalacak biçimde suda haşladım.
  2. Soyup küp formunda doğradım.
  3. Salatalık ve dere otunu doğrayıp pancara ekledim.
  4. Limon suyu, zeytinyağı ve tuz ekleyip ceviz ile servis ettim. Sıhhat ve afiyet olsun ????.

Similar threads

Tadına Doyamayacağınız Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 adet kırmızı pancar (haşlanmış)1 buçuk su bardağı mısır2 adet közlenmiş kırmızı biber1/2 (yarım) kase salatalık turşusu1/2 (yarım) demet maydanoz1 tatlı kaşığı tuz4 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet limon1 yemek kaşığı nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 2 adet kırmızı pancar1 adet hazır konserve közlenmiş kırmızı biber2 adet yeşil soğan1 tutam maydanoz1 su bardağı haşlanmış konserve mısırTuz,nar ekşisi,limon, zeytinyağı Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 3 tane büyük uzunluk kırmızı pancar1 kutu konserve mısır (isteğe bağlı)Bol dereotu ve maydanoz1 tane limonZeytinyağıTuz Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Yapılışı Pancarlar toprağından arınacak formda yeterlice yıkanır ve kapıları soyulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Yoğurtlu Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 2 adet orta uzunluk pancar2 adet havuç2 diş sarımsak2 su bardağı yoğurtYarım çay bardağı zeytinyağı1 çay bardağı dövülmüş cevizPul biber,tuz Yoğurtlu Pancar Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Pancarları ve havuçlarımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 4 adet kırmızı pancarSıvı yağTuzYoğurt2 diş sarımsak1 yemek kaşığı mayonez Pancar Salatası Tanımı Yapılışı Pancarları yıkayıp kabuğunu soyup rendeleyelim. Tavaya alıp üzerine sıvı yağ gezdirelim, tuz ek edelim. Suyunu salıp çekene kadar kavuralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt