Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıskançlık ?!

Hoş geldin! sarsilmaz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kıskançlık ?!
0
325

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar Benim 4 aydır devam etmekte olan bir ilişkim var Birbirimizi çok seviyoruz ve aramızda hiç bir problem yok

Ancak ben aşırı derecede kıskanıyorum Örneğin arkadaşına armağan alıyor kıskanıyorum,kız arkadaşlarıyla geziyor kıskanıyorum,halasının oğluyla yeni yıl kutlayacak onu bile kıskanıyorum

Güven problemim değil ve her kıskandığımda bunu ona emin etmiyorum çünkü rahatsız olur Ben kendimi anlamakta güçlük çekiyorum bana yardım edin ben niçin bu dek kıskancım?? Düşünün ben bile rahatsız oldum bu durumdan

Acele yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yardım eden yada etmek isteyipte edemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Similar threads

Başta merhaba arkadaşlar Bir kız var kendisi ile Okullar açıldı açılalı konuşuyoruz bunu ozamandan belirli seviyorum şu son 1 ay bayağa maceralı geçti sevgilisi vardı ondan ayrıldı 1 ay oluyor sanırım o sıralar ona yardım çıktım bir zaman daha sonra çıkma teklif ettim sevgilisimden yeni ayrıldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Önemsenen birinin kaybedileceği ya da bağın bozulacağına yönelik endişe, münasebetin varlığına yönelik algılanan tehdit ve bu tehdide karşılık verilen bir reaksiyon, olumsuz tavır olarak tanımlanabilecek kıskançlıkla ilgili yapılan bir araştırmaya nazaran Türkiye, kıskançlık konusunda Brezilya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Arkadaşlar sevgilim ile takriben 6 aydır beraberiz ve yavaşça problemler yaşamaya başladıkBaşlıkta kıskançlık yazdım ve birçoğunuz sevgilimin beni kıskandığını düşünecek ama koşul çok daha farklıSevgilim ile yaşıt olan bir kız kardeşi daha var ve sevgilim ne kadar rahat , kendine uyarı eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Psiko Problem Aşağılık Kompleksi Aşağılık Kompleksi Psikolojinin ve psikanalizin dallarında aşağılık kompleksi, birinin bazı yönlerde kendini diğerlerinden aşağı hissetmesidir Çoğunlukla farkına varılmaz ve telafi etme düşüncesi, kişileri eziyet içine sürükler, hayret verici bir kazanım ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
kıskançlıktan deliriyormusun? Psikolojideki geleneksel anlama kıskançlığı güvensizliğe bağlar Birçok sevgili ise aşkın yoğunluğuna Psikologlar kıskançlığın aşırısının önemli bir hastalık olduğunu söylüyor lakin flörtçüler işin tuzu biberi diyor Kıskançlık ne zaman tuz, biber, ne vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,506Konular
983,094Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt