Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kivi Nerde Yetişir

Kivi Nerde Yetişir
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kivi Nerelerde Yetişir

Kivi Nerde Yetişiyor

Karadeniz sahili dışında uretim yonunden onemli potansiyele sahip diğer bir bolge de Marmara Bolgesi'dir Buyuk tuketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının bulunuşu bu yorede uretimin buyuk olcude artmasını teşvik etmektedir Ege ve Akdeniz Bolgelerinde denizden 200500 metre yukseklikte, nemli vadi iclerinde, kivi uretimi yapılabilmektedir Akdeniz sahil kuşağında ise aşırı sıcaklar kivi yetiştiriciliği icin uygun olmamakta, her gun sulama yapma zorunluluğu urun maliyetini artırmaktadır

Ayrıca bu bolgede kış soğuklama ihtiyacı tam olarak karşılanamadığından cicek gozlerinin tamamının uyanamaması sonucu verim duşukluğu olmaktadır

Similar threads

Kivi Nerede Yetişir Kivi Hangi Bolgede Nasıl Yetişir Kivi yetişen bolgeler hakkında merak ettikleriniz Kivi Karadeniz sahili dışında uretim yonunden onemli potansiyele sahip diğer bir bolge de Marmara Bolgesi dir Buyuk tuketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kivi Nerelerde Yetişir Kivi Nerde Yetişiyor Karadeniz sahili dışarıda imal yönünden kayda değer potansiyele sahip diğer bir bölge de Marmara Bölgesi'dir Büyük tüketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının bulunuşu bu yörede üretimin büyük ölçüde artmasını teşvik etmektedir Ege...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Karadeniz sahili dışarıya üretim yönünden manâlı potansiyele sahip öteki bir bölge de Marmara Bölgesi?dir Büyük tüketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının bulunuşu bu yörede üretimin büyük ölçüde artmasını teşvik etmektedir Ege ve Akdeniz Bölgelerinde denizden 200500 metre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Kivi Nerede Yetişir Kivi Hangi Bölgede Nasıl Yetişir Kivi yetişen bölgeler hakkında merak ettikleriniz Kivi Karadeniz sahili açık havada imal yönünden kayda değer potansiyele sahip öteki bir alan de Marmara Bölgesi dir Büyük tüketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Türkiye'de Kivi Nerde Yetişiyor Türkiye'de Kivi Yetişen Yerler Kivi meyvesinin belli başlı vatanı Yeni Zellandadır ve keza Kivi Yeni Zelandanın ulusal simgesidir Türkiyede kivi yetişen yerler şöyle Kuzey Marmara (Yalova, Bursa, Adapazarı, Çanakkale) Doğu Karadeniz (Rize, Trabzon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt