Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kleptomani Nedir

Kleptomani Nedir
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kleptomani Nedir Acıklaması
Kleptomani Ne Demekdir Anlamı Nedir

Kleptomani, ihtiyacı olmadığı, hemen kullanmayacağı halde ve maddi değeri nedeniyle satma duşuncesi olmadan bir takım nesneleri izinsiz olarak alarak, onlara sahip olma şeklinde bir durtu kontrol bozukluğudur

Similar threads

Kleptomani Nedir Açıklaması Kleptomani Ne Demekdir Anlamı Nedir Kleptomani, ihtiyacı olmadığı, hemen kullanmayacağı halde ve fiziksel değeri nedeniyle satma düşüncesi olmadan bazı nesneleri izinsiz olarak alarak, onlara sahip olma biçiminde bir güdü kontrol bozukluğudur *
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Kleptomani Hastalığı Nedir Kleptomani Hastalığı Ne Demek İhtiyacı olmadığı, hemen kullanmayacağı halde ve maddi değeri nedeniyle satma duşuncesi olmadan bir takım nesneleri izinsiz olarak alarak, onlara sahip olma şeklinde bir durtu kontrol bozukluğudur Kişinin aslında o malı satın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kleptomani sıradan hırsızlık değil Nobetleri plansız gelişen ciddi bir hastalık Tedavi edilmezse buyuk yıkımlara yol acabilir Sıradan bir gun Herhangi bir mağaza Rafları teker teker geziyorsunuz Aklınızda tek bir soru var: Yapabilecek miyim? Gerginliğiniz inanılmaz Heyecan dayanılır gibi değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kleptomani Hastalığı Nedir Kleptomani Hastalığı Ne Çağrıda Bulunmak İhtiyacı olmadığı, hemencecik kullanmayacağı halde ve maddi değeri sebebiyle satma düşüncesi olmadan bir takım nesneleri izinsiz olarak alarak, onlara sahip olma şeklinde bir güdü denetim bozukluğudur Kişinin fiilen o malı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kleptomani (çalma hastalığı, patolojik hırsızlık), kişisel kullanım ya da maddi değeri için gereksinme duyulmayan nesneleri çalmaya yönelik dürtülere karşı koyamama olarak tanımlanan bir dürtü denetim bozukluğudur. DSM-IV’ te dürtü denetim bozukluğu başlığı altında sınıflandırılmasına karşın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt