Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Krep (Cızlama)

Krep (Cızlama)
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
krepcizlama-1.jpg

Krep (Cızlama) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağından biraz az un
  • 2 su bardağı süt (Dilerseniz yarı yarıya süt ve su karışık kullanabilirsiniz)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Pişirmek için sıvı yağ

Krep (Cızlama) Tanımı Yapılışı

  1. Unu ve sütü ile topak kalmayana kadar düzgünce çırpın.
  2. Yumurtaları ekleyin ve biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin.
  3. Tavanıza 1 çay kaşığı kadar sıvı yağ koyup fırça ile yayın.
  4. Kızgın tavaya 1 kepçe krep hamuru dökün, sağa sola eğerek yayın.
  5. Her iki tarafını çevirerek hafif kızarana kadar orta ateşte pişirin. Tüm harcınız bitene kadar bu sürece devam ediniz.  vee krepiniz hazır, afiyet olsun. ????????.
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt