Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye
0
56

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 100 gr et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 su bardağı haşlanmış fasulye
  • Zetinyağ, çicek yağ ve 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 4 su bardağı sıcak su

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuru fasulyemizi akşamdan ıslatıp sabah haşlıyoruz. Haşlanan fasulyemizin suyunu sızdırıp üzerine soğuk su ekliyoruz bu halde hem gazı gidiyor hemde daha hoş pişiyor.
  2. Kuru soğanımızı, etimizi kavurup, yağda kavrulan soğanımıza salçamızı ekleyip, fasulyemizi de ekleyip 5 dakika kavuruyoruz.
  3. Sonrasında suyu ekleyip düdüklüde 15 dakika kısık ateşte pişiriyoruz. Fasulyeden fasulyeye bu değişiklik gösterebilir ve düdüklülerin farklılığını nazaran pişirme mühletleri değişebilir.Not ;Ben akşamdan ıslatıp sabah ise haşlıyorum fasulyeyi sonrasında üzerine soğuk su döküp pişirme saatime kadar bekletiyorum, gazı gidiyor ve daha hoş pısıyor ???????? [*]Sunum için ise güvece koymayı tercih ettim yapan ve deneyenlere afiyet şifa olsun ????????

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt