Kuru Öksürük, Boğaz Ağrısı İçin Kür Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı keçiboynuzu özü (yoksa pekmezi olabilir)
- 1 çay kaşığı zencefil (toz)
- Yarım çay kaşığı karabiber (isteğe bağlı)
Kuru Öksürük, Boğaz Ağrısı İçin Kür Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tereyağı tavada erit, keçiboynuzu özünü ekleyip ocağın altını kısık ateşte bırakalım, köpük köpük oluncaya kadar karıştıralım.
- Yoğunlaşınca yani şurup kıvamına gelince ocağın altını kapatalım.
- Zencefil ve karabiber ekleyip güzelce karıştıralım, çok sıcak olmamak kaydıyla ılık kıvamına yakın sertleşmeden tüketilir.
- Şimdiden afiyet,şifa olsun ????????.
Kuru Öksürük, Boğaz Ağrısı İçin Kür Tanımı Fotoğraflı Yapılışı