Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzu Gerdan Haşlama

Kuzu Gerdan Haşlama
0
102

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kuzu-gerdan-haslama.jpg

Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg kuzu gerdan
  • 15 tane arpacık soğan (Normal soğanda olur)
  • 3 tane patates (Büyük büyük doğruyoruz)
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz, karabiber
  • 5 su bardağı su

Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle düdüklü tenceremize 1 yemek kaşığı sıvı yağımızı koyup etlerimizi mühürlüyoruz.
  2. Sonra üzerine suyumuzu ekliyip düdüklümüzü kapatıyoruz.
  3. 20 dk sonra etlerimiz pişmiş olur. Öbür bir tencereye sıvı yağ ve unumuzu ekleyip kavuruyoruz.
  4. Daha sonra üzerine düdüklüdeki etimizin suyunu süzgeç yardımı ile süzerek tenceremize ekliyoruz.
  5. Soğanlarımızı ve patateslerimizi ve etlerimizi ek edip tuz ve karabiberimizi de ekleyip patateslerimiz pişene kadar kaynatıyoruz. Afiyet olsun şimdiden????????.
 
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt