Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Link API'm var panelime nasıl ekleyebilirim?

Link API'm var panelime nasıl ekleyebilirim?
3
154
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bypratixq

DOLANDIRICI
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
0
Elimde link olan sonu tc= ile biten bir API var fakat panelime normal datalı sorgular gibi nasıl ekleyebilirim. Bir de craftrise.json var onu nasıl eklerim?
Telegram üzerinden ulaş yardımcı olayım tg @bypratixq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Merhabalar; Vestel smart tv de 2 tane uygulama var malesef birisi smart one iptv paralı, diğer ücretsiz olanda ss iptv başka uygulama kurulmuyor yada ben yapamıyorum SS İPTV ye m3u eklemek istiyorum bir türlü çalıştıramadım bizim Türkçe iptv m3u paketleri tek link üzerinden sinema spor belgesel...
Cevaplar
8
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
169
Sağlıklı yüksek yağlı yiyecekler, utanılacak gıdalar değildir. Vücudun hormon fonksiyonuna, hafızasına ve spesifik besinlerin emilimine yardımcı olmak için diyetten belli miktarda yağa ihtiyacı vardır. Bir öğünde sağlıklı yağlar da dahil olmak üzere, dolgunluk hissi yaratır, karbonhidratların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
  • Kilitli
arkadaşlar elimde buna benzer bir link var vlc player da sorunsuz açılıyor fakat başka bir player da ve SSIPTV de açılmıyor Bunu SSIPTV ile izlemenin bir yolu yokmu acaba..tşk.ler http://127.12.3:80/play.php?country=Turk&output=m3u
Cevaplar
11
Görüntüleme
352
  • Kilitli
S-1)İndex nedir? C-1)İndex ingilizce bir kelime olup Anasayfa anlamına gelmektedir Türkçemizde. S-2)Anasayfa ile hackin ne alakası var? C-2)İndex basmak diye çok kullanılan bir tabir vardır.Bunu illaki görüp duymuşsunuzdur.Hedef siteye index basmak demek,Anasaydasını değiştirmek demektir...
Cevaplar
3
Görüntüleme
172
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt