Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulü Et Haşlama

Lokanta Usulü Et Haşlama

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
lokanta-usulu-et-haslama.jpg

Lokanta Adabı Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşından biraz büyük doğranmış et
  • 5- 6 adet arpacık soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 6 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Lokanta Yolu Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye etlerimizi alıp kavuruyoruz.
  2. Daha sonra arpacık soğan ve sarımsakları patatesleri atıyoruz ve havuçları da atıp kavuruyoruz.
  3. Daha sonra tereyağını da ekleyip hepsini kavurduktan sonra suyu ve baharatları katıp ben düdüklüde pişirdim.
  4. Düdüklü tencereyi açıp bir 35 dk pişiriyoruz.
Lokanta Yöntemi Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt