Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tarifi İçin Malzemeler
- İstenilen miktarda inek sütü(pastörize kullanmadım)
- İstenilen miktarda ev yoğurdu
- Tuz
- Limon
Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Limon hariç tüm malzemeler tencereye koyulur ve orta ateşte kaynamaya bırakılır.
- Kaynadıktan sonra limon eklenir ve bir taşım daha kaynatılır ve ocağın altı kapatılır.
- Uygun bir kabın üzerine tel süzgeç ve süzgeç üzerine tülbent konulur.
- Karışımı tülbentin içine koyup uçlarını bağladıktan sonra süzülene kadar bekliyoruz ve lor peynirimiz hazır????.
Süzülen peynir sularını da uygun kaplara doldurup daha sonra bebeğimin yemeklerine katmak üzere difrize attım????.
Lor Peyniri Ve Peynir Altı Suyu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.