Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Maş Fasulyesi

Maş Fasulyesi

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
mas-fasulyesi.jpg

Maş Fasulyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı maş fasulyesi
  • 8 adet orta boy kornişon turşusu
  • 10-12 adet biberli yeşil zeytin
  • Yarım su bardağı kıyılmış ceviz
  • Yarım demet maydanoz
  • 2-3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığından biraz az tuz
  • 1’er çay kaşığı kimyon, karabiber, toz kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal

Maş Fasulyesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Maş fasulyeleri üzerine ılık su ilave edilerek hafif yumuşayana kadar haşlanır (çok haşlamayın).
  2. Haşlanan maş fasulyeleri süzgece alınıp süzülür.
  3. İyice suyunun süzüldüğünden emin olduktan sonra derin bir kaseye alınır. Başka bir tarafta turşular ve zeytinler zar büyüklüğünde doğranır.
  4. Yeşillikler kıyılır. Doğranan tüm malzemeler maş fasülyesine eklenir.
  5. Üzerine 1/2 suyu 1 tatlı kaşığı nar ekşisi karıştırılarak eklenerek karıştırılır servis tabağına alınıp servis edilir.
Afiyet olsun!

Maş Fasulyesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,610Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt