Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mastava Çorbası (Özbekistan)

Hoş geldin! pasalarinpasasi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Mastava Çorbası (Özbekistan)
0
69

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
mastava-corbasi-ozbekistan.jpg

Mastava Çorbası (Özbekistan) Tarifi İçin Malzemeler

  • 100 gram dana eti
  • 2 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet domates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı pirinç
  • 50 gram sıvı yağ
  • 1 litre su
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Kararında tuz ve kimyon

Mastava Çorbası (Özbekistan) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağı tencereye koyup ısınmasını bekleyin ve doğradığınız soğanı eti sarımsakları tuzu ve kimyonu ilave edip kavurun.
  2. Yemeğiniz az pembeleşince üzerine doğranmış havucu, biberi ve domatesi ekleyin.
  3. Suyu çıkana kadar kavurduğunuz malzemelerle pirinçle beraber bir buçuk litre suyu ilave edin.
  4. Yarım saat sonra etiniz pişmiş olacak afiyet olsun.
Mastava Çorbası (Özbekistan) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt