Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MEB duyurdu: Eğitim ödeneği ne zaman yatırılacak?

MEB duyurdu: Eğitim ödeneği ne zaman yatırılacak?
0
41

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Bakanlıktan vilayet ulusal eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda, 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6'ncı Periyot Toplu Sözleşme'nin 'Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna Ait Toplu Sözleşme' kısmına nazaran, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin; 2022'de 1325 TL, 2023'te 1400 TL olarak ödeneceği bildirildi. Yazıda, Merkezi İdare Bütçe Kanunu'nda yer alan; öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, öğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci periyot ders yılının sonundan evvel başlayanlara yüzde 75'i, birinci periyot ders yılından sonra ve ikinci devir ders yılının sona ermesinden evvel misyona başlayanlara yüzde 50'si oranında yapılacağı sözü hatırlatıldı.

Bu kapsamda, eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı takımlarda vazifeli olup fiilen öğretmenlik yapanlara Toplu Mukavele ile 2022 için belirlenen öğretim yılına hazırlık ödeneğinin 12 Eylül 2022 tarihinden itibaren ödenmesi gerektiği bildirildi.

Similar threads

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), vilayet ulusal eğitim müdürlüklerine öğretmenlerin 2022 öğretim yılına hazırlık ödeneğine ait yazı gönderdi. 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6'ncı Periyot Toplu Sözleşme'nin 'Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna Ait Toplu Sözleşme' kısmına nazaran, öğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
2019 Eğitim Ödeneği ne değin 20192019 Eğitim Ödeneği ne süre ödenecek 2019 Eğitim Ödeneği 657 sayılı Kanunun ek 32 ncı maddesi gereğince verilecek öğretim yılına hazırlık ödeneği 570 Türk Lirası olarak ödenir Buödeme: Öğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci dönem ders yılının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
öğretim yılına hazırlık ödeneği kaç para öğretim yılına hazırlık ödeneği ne değin öğretim yılına hazırlık ödeneği Bakan Dinçer, ''Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği'' konulu yayımladığı genelgede, 6091 sayılı 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa ekli ''K'' cetvelinde ''657 sayılı Kanunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Eğitim Çalışanlarının Meseleleri Bakan Özer’e İletildi Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Lideri Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi ve Genel Lider Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla ile birlikte, Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret ederek, eğitim çalışanlarının acele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Öğretmenlere kırtasiye yardımı ne kadar Kırtasiye yardımı 20192019 Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup, doğrusu öğretmenlik yapanlara 570 TL '' öğretim yılına hazırlık ödeneği ''nin 19 Eylül Pazartesi gününden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,509Konular
980,832Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt