Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin 35 Devil.dll sorunu

Metin 35 Devil.dll sorunu
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arkadaşlar ben metin 35 e girerken hata veriyor aynen yazıyorum ilSaveİmage yordam giriş noktası devildll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı devildll yi kac kere in diririp yapıştırdım devildll neye atılır soyleyin lutfenimagesmetin35devildllsorunu5b0325ada0b23pngimagesmetin35devildllsorunu5b0325ada0b23png

Soyleyene + REP verecem

Similar threads

Arkadaşlar ben metin 35 e girerken hata veriyor aynen yazıyorum ilSaveİmage yordam antre noktası devildll devingen temas kitaplığında bulunamadı devildll yi kaç kez in diririp yapıştırdım devildll neye atılır söyleyin lütfen Söyleyene + REP verecem *
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Sa Arkadaşlar ben bu dll yi indirdim ama hala sorun var oyun açılmıyor Hatadada bunlar yazıyor email*protected@email*protected@UAEXP email*protected@email*protected yordam giriş noktası, berkeliumdll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı YAZIYOR ACİL YARDIM
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
''wmemcpys yordam giriş noktası MSVCR100dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' Beyler ne olur yardım edin ne yapcam söyleyin
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
''1608696 yordam giriş noktası binkw32dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' hatası alıyorum yardım eden arkadaştan allah razı olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
UPLAYACHEarnAchievement yordam giriş noktası felan işte dinamik kitaplığında bulunamadı hatası veriyor oyun d ye yükledim
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt