Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Milattan kalma bilgisayarıma Ekran kartı

Milattan kalma bilgisayarıma Ekran kartı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet iyi akşamlar

Konu şu : 2007 çıkışlı core2 duo işlemcili ( Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız)

Anakart : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

power supply: 250 W

önerilere açığım ekran kartı ve yeni işlemci düşünüyorum
i5 bu anakarta gider mi ? ve 128 256 bit ekran kartı düşünüyorm ancak henüz bi fikir oluşmadı

fikri olan var mı ?

Similar threads

Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
bu ekran kartı bu anakarta uyar mı? ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız benim anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
iyi akşamlar arkadaşlar gta 4 oynuyordum pc bi anda böyle oldu açılmıyor res atıyor format attım aynı sizce sorun nedir hallolur mu yoksa ekran kartı gitmişmi söktüm taktım değişen olmadı http:img27**************img272714m2 Uploaded with Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
arkadaşlar İşlemci,Ekran Kartı,Psu'yu değiştirip 2gb'de ram ilave ederek yoluma devam etmek istedim görüşlerinizi bekliyorum işlemci ve ekran kartı olarak vatan bilgisayardan beğendim ama siz daha iyi bilirsiniz önerilerinizi bekliyorum işlemci ve ekran kartı olarak düşündüklerim Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt