elektronikci
FD Üye
Milföy Baklava Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket milföyün içinden 5 tanesi
- Ceviz içi 1 çay bardağı
- Toz antep fıstığı
- 5 su bardağı su
- 2,5 su bardağı şeker
Milföy Baklava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce şerbeti yapalım soğusun.
- Sonra milföyleri fotoğraflardaki üzere keselim.
- Dövülmüş ceviz içinden 1 çay kaşığı kadar koyup üçgen katlayalım ve çatal ile kenarlarına bastırıp kapatalım.
- 15-20 dk 170 derece fırında pişirelim ve şerbetini gezdirelim üzerine.
- En son da toz antep fıstığı yahut ceviz içi koyup, servis edelim. Afiyet olsun ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.