Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minik Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı!

Minik Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı!
0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bugün Ders zili ufak öğrenciler için çaldıOkula yeni başlıyacak olan minikler bir hatfa öncesinden okula başladılar

ALT :larcomupluploadsminiklericinzilcaldi96186miniklericinzilcaldi96186ALT

Okullar 16 Eylül Pazrtesi günü açılıyor ve 20192019 eğitim öğretim yılı başlıyorBirinci derslik ve mektep öncesi öğrencileri için ise birincil ders zili bugün çaldı Okullar açılmadan önceki ilk hafta ahenk eğitimi programını uygulanıyor
Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı göre İstanbul Ataşehir Halil Atamavcı İlkokulu'nda düzenlenecek törenle başlatıldı

Mektep öncesi harmoni haftasında öncelikle çocukların okulu sevmeleri sağlanacakAyrıca mektep fobilerini yenmeleri, etkinlikleri gibi düzenlemeler tamamlandıktan sonradan okuma yazmaya hazırlık çalışmaları ve öteki derslere açılış faaliyetleri yapılacakOkula yeni başlayan Çocukların okuldan sıkılmamaları sağlanacak *

Similar threads

Bugun Ders zili minik oğrenciler icin caldıOkula yeni başlıyacak olan minikler bir hatfa oncesinden okula başladılar ALT :wwwupluploadsminiklericinzilcaldi96186miniklericinzilcaldi96186ALT Okullar 16 Eylul Pazrtesi gunu acılıyor ve 20192019 eğitim oğretim yılı başlıyorBirinci sınıf ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı üm öğrenciler için bugün ders zili çaldıGüzel bir yaz tatili sonrasında 16 Eylül Pazartesi günü toplam 17 milyon öğrenci ders başı yaptı3 Ay boyunca yaz tatili yapan öğrencileri saran büyük heyecan bugün yerini mutluluğa bıraktıÖğretmenlerine ve arkadaşlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Sömestr Bitti Ders Zili Çaldı 15 gün süren sömestr sona erdi çocuklar bugün ders zilinin çalmasıyla ders başı yaptılar15 jurnal bir dinlenmenin arkasında ikinci dönem ders zili çalan çocuklar büyük bir heyecan ve neşe içerisinde ders başı yaptılar3 ay sürecek olan ikinci dönem sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
minikler için ders zili yarın çalıyor Sevgili melekler, Okula ahenk süreci için yarın mini mini birler okula başlıyorAğlayan ,anne babasını bırakmayan minikler olacakYarın onların günüBaşarılar küçük meleklerminiklericindersziliyarincaliyor5c58a48aa635falt Yaklaşık 1 milyon 292 bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
20192019 eğitim öğretim yılı başlıyor 20192019 eğitim öğretim yılı 19 Eylül Okullarda Ders Zili 19 Eylül'de Çalacak Ana sınıfına ve İlköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12 Eylül'de(bugün) öğretmen ve arkadaşları ile tanışacak Başlıca sınıfı ve ilköğretime yeni başlayacak öğrenciler, 12...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt