Nar Çiçeği (Hibiskus) Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler
- 5 litre su
- 1 su bardağı narçiçeği
- 1 adet çubuk tarçın
- 5 adet karanfil
- 1-2 damla limon
- 3 su bardağı şeker (damak zevkinize nazaran azaltabilir yahut arttırabilirsiniz)
Nar Çiçeği (Hibiskus) Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kaynayan suyumuza narçiçeği, tarçın, karanfilimizi katalım.
- Daha sonra birkaç damla limon sıkalım ve 20 dakika kadar kısık ateşte kaynatalım.
- Şekerimizi katalım ve eriyinceye kadar karıştıralım.
- Şerbetimizi süzüp soğumaya bırakalım. Afiyet olsun
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.