Nefis Tencere Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk eti
- 1 adet kuru soğan
- 2-3 adet havuç
- 2-3 adet yeşil-kırmızı biber
- 2-3 adet patates
- Tuz
- Pul biber
- Zeytinyağı
- 1 dolu yemek kaşığı domates salçası
Nefis Tencere Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin bir tencereye zeytinyağı alalım üzerine yemeklik doğranmış tavukları ek edelim ve tavukları biraz kızartalım 10 dk kadar.
- Üzerine doğranmış kuru soğanı ve doğranmış biberleri ek edip soğanların biraz kızardığını görünce havuçları ve salçayı ek edelim ve biraz bu biçimde çevirelim.
- Üzerini geçecek kadar soğuk su ek edilir.
- En son küp küp biçiminde doğranmış patatesleri ek edelim ,tuzunu pul biberini ek edip kaynayınca kısık ateşte pişirelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.