Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neşeli Kahvaltılık

Neşeli Kahvaltılık
0
69

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Neşeli Kahvaltılık Tanımı İçin Malzemeler

• 2 dilim ekmek (ben ekşi mayalı ekmek kullandım. )
  • 2 adet yumurta
  • 1 fincan küçük doğranmış sucuk
  • 1 fincan rende kaşar peyniri
  • Damak zevkinize nazaran yarımşar yeşil ve kırmızı biber
  • 1 adet domates (Ben yazdan yaptığım domatesi kullandım. )
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ

Neşeli Kahvaltılık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta,sucuk,peynir,yeşil ve kırmızı biberi bir kasede çırpıyoruz.
  2. Ekmek diliminin ortasını kesip çıkarıyoruz.
  3. Domatesleri ve sarımsakları ufak doğrayıp az tereyağla hafif kavuruyoruz. (konserve domates olduğui çin ben tıpkı tavada yaptım. ).
  4. Uygun tavaya tereyağını ekleyip eritiyoruz.
  5. Ekmek içini yağda iki tarafını kızartıyoruz.
  6. Aynı tavaya ortasını çıkardığımız ekmeği koyuyoruz.
  7. Önceden hazırladığımız karışımı ekmeğin ortasına yerleştiriyoruz. Artlı önlü pişiriyoruz.
  8. Omletimiz hazır.
  9. Ķızarttığımız ekmeğe sarımsaklı domatesi yerleştiriyoruz. Servise hazır. Afiyet olsun.
Neşeli Kahvaltılık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kahvaltılık Ekmek Tanımı İçin Malzemeler Bayat ekmek dilimleri (Ekşi maya ekmeğim vardı 4 dilim onu kullandım beyaz ekmek ile 8-9 dilim olur)Peynir (Birgün öncesinden kalmış peynir kaşar tulum beyaz peynir)1 adet yumurtaSucukDomatesSivri yeşil biber (Kapya biber de olur) Kahvaltılık Ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kahvaltılık Menemenli Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 6 dilim tost ekmeği (Siz kişi sayısına nazaran artırın)2 tane yeşil biber2 tane kapya biber1 tane küçük soğan (Tercihen)2 tane domates (1 i rendelenecek)1 yemek kaşığı tereyağı6 tane yumurta (Kişi sayısına göre)1 tutam tuz1 çay kaşığı karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kahvaltılık Küçük Pizzalar Konuklara Yakışır Tanımı İçin Materyaller 1 adet orta uzunluk domatesYarım çay bardağı sıvı yağSerçe parmağı kadar sucuk (küp doğrayın)1 adet yeşil biber2 tutam maydanoz1 su bardağına yakın rendelenmiş kaşar1 adet yumurta1 tatlı kaşığı kekikTuz pulbiber1.5 tane ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Pizza Poğaça Tadında Nefis Kahvaltılık Tanımı İçin Materyaller 2 yumurtaBeyaz kalıp peynirin 1/4 (çeyrek) u1 kesim kaşar peyniriYarım çay bardağı sıvı yağBir demet maydanozEkmek dilimleri Üzeri için; 1 domates1 kapya biber1 yeşil biber1 çeyrek sucuk Pizza Poğaça Tadında Nefis Kahvaltılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Kahvaltılık Kolay Pizza Tanımı İçin Malzemeler 1 adet ekmek (Tost ekmeğide olur)2 adet yeşil biber2 adet domates1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniriYarım sucuk1 adet sosis2 adet yumurtaYarım su bardağı konserve mısırYarım su bardağı doğranmış zeytinOda sıcaklığında tereyağıİstediğiniz öteki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt