Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nice

nice
1
217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Nice Fransa'nın güney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda bulunan, AlpesMaritimes idare bölgesinin merkezi olan Nice ’in nüfusu 345 674'tür Yumuşak iklimiyle (özellikle ocaknisan ayları arasında) manâlı bir turizm merkezi olan kentte, sanayi de epeyce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Nice İnsanlar Gördüm Şair: Mevlana Celaleddin Rumi Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Nice imagesnicenerededirnicenasilbirsehirdir5ae63a03e0aec Fransa'nın guney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda yer alan, AlpesMaritimes yonetim bolgesinin merkezi olan Nice’in nufusu 345 674'tur Yumuşak iklimiyle (ozellikle ocaknisan ayları arasında) onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
443
Nice imagesnicenerededirnicenasilbirsehirdir5ae6431b3c883 Fransa'nın guney kesiminde kent Akdeniz kıyısında, Marsilya'nın 160 km doğusunda yer alan, AlpesMaritimes yonetim bolgesinin merkezi olan Nice’in nufusu 345 674'tur Yumuşak iklimiyle (ozellikle ocaknisan ayları arasında) onemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Nice siirler yazdim VEFASIZIMAnice mektuplar yazdım bilinmez adreslere cevapsız nice şiirler yazdım her mısrasında vefat masum içimde bir sevgi büyüttüm dalsız budaksız birde sen varsın hatırından çıkmak imkansız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt