Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden

Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden Nokia dan 6 Yeni Telefon Ansızın çıkarmış kızlar hiç gördünüz mü bilmiyorum ama ben geçenlerde haberini duydum ola ki doğruysa haberini sizde paylaşın  

Similar threads

Turkcell Nokia N8 Kampanyası Hakkında Bilgiler turkcell nokia n8 turkcell nokia n8 kampanyası Telefon operatörleri her geçen gün yeni bir kampanya ile tüketicisine hizmet veriyor meleklerturkcellnokian8kampanyasihakkindabilgiler5c58243290323alt Şu sıralar reklamlarda aralıksız izlediğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Nokia 6 Yeni Telefon Modeli Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone edinmek üzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri aralarında Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dünya Mobil Kongresi'ne Nokia epeyce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Nokia 6 Yeni Telefon Modeli Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone olmak uzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Barselona'da gercekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dunya Mobil Kongresi'ne Nokia oldukca sıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Nokia ’dan İki Akıllı Telefon Mujdesi! imagesnokiadanikiakillitelefonmujdesi5af7d6eac50de Nokia gecen ay Lumia 1520 ’yi cıkartmıştıNokia şimdi ise yepyeni telefonları piyasaya surmeye hazırlanıyor Nokia her yerden muthiş ataklarda bulunmaya devam ediyorKısa bir sure once tanıttığı 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nokia ’dan İki Zeki Telefon Müjdesi! Nokia geçen ay Lumia 1520 ’yi çıkartmıştıNokia derhal ise yepyeni telefonları piyasaya sürmeye hazırlanıyor Nokia her yerden harikulade ataklarda bulunmaya devam ediyorKısa bir vakit önce tanıttığı 6 inçlik Full HD telefonu Nokia 1520 ’den hiç kesintisiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt