Resimli Osmanlı Corbası tarifi
Osmanlı corbası tarifi
Osmanlı Corbası nasıl yapılır
Malzemeler
100 gr kemiksiz dana eti
10 Adet mantar
2 Adet taze soğan
1 Adet domates veya 1 corba kaşığı salca
1 Su bardağı kıyılmış ıspanak
1 Corba kaşığı un
1 Corba kaşığı tereyağı
4 Su bardağı et suyu
imagesosmanlicorbasitarifiresimli5ad4478f23c26
Hazırlanışı
Kucuk kucuk doğranmış etleri haşlayın
Daha sonra bir tavaya biraz tereyağı alın ve etleri yağda biraz cevirin
Başka bir tencereye kalan tereyağını koyun
İcine dilimlenmiş mantar ve kıyılmış ıspanakları atın
Sebzeler suyunu salana dek sote edin
İcine ılık suyla ezilmiş salca veya rendelenmiş domatesle unu dokun
Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pişirin
Uzerine yeşil soğan doğrayarak servis yapın
Osmanlı corbası tarifi
Osmanlı Corbası nasıl yapılır
Malzemeler
100 gr kemiksiz dana eti
10 Adet mantar
2 Adet taze soğan
1 Adet domates veya 1 corba kaşığı salca
1 Su bardağı kıyılmış ıspanak
1 Corba kaşığı un
1 Corba kaşığı tereyağı
4 Su bardağı et suyu
imagesosmanlicorbasitarifiresimli5ad4478f23c26
Hazırlanışı
Kucuk kucuk doğranmış etleri haşlayın
Daha sonra bir tavaya biraz tereyağı alın ve etleri yağda biraz cevirin
Başka bir tencereye kalan tereyağını koyun
İcine dilimlenmiş mantar ve kıyılmış ıspanakları atın
Sebzeler suyunu salana dek sote edin
İcine ılık suyla ezilmiş salca veya rendelenmiş domatesle unu dokun
Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pişirin
Uzerine yeşil soğan doğrayarak servis yapın