Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özbekçe - Türkçe Sözlük

Özbekçe - Türkçe Sözlük
0
211

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Türkçe özbekçe sözlük
Türkçe Özbekçe tercüme
Özbekçe Türkçe tercüme

Özbekçe Türkçe sözlük için fazla artı alternatif bulamadım Kimi kapanmış kiminin ise ulaşımı engelli fakat BURADA verdiğim site işinize yarayabilir Denemekte avantaj var *

Similar threads

Turkce ozbekce sozluk Turkce Ozbekce ceviri Ozbekce Turkce ceviri Ozbekce Turkce sozluk icin cok fazla alternatif bulamadım Kimi kapanmış kiminin ise ulaşımı engelli ama BURADA verdiğim site işinize yarayabilir Denemekte fayda var imagesozbekceturkcesozluk5ad5f681ca655gif
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
ingilizce türkçe tercüme cümle sözlük çeviri İngilizce Türkçe Cümle Çeviri artık fazla kolay aşağı size vermiş olduğumuz link yardımıyla sizlerde rahatlıkla İngilizce Türkçe Çeviri yapabileceksiniz ingilizce türkçe tercüme cümle sözlük için Tıklayınız TIKLAYINIZ *
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Türkçe ve edebiyat Dersine Nasıl Çalışmalıyız Türkçe Dersine Nasıl Çalışmalıyız Amacınız İster Anadolu ve Fen Liselerine İster Üniversiteye girip, hoş bir eğitim alarak yarınlara en iyi şekilde hazırlanmak ve idealinizdeki mesleğe ulaşıp onu en iyi şekilde gerçekleştirmek olsun Bu amaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Divanı Lügatit Türk Divanı Lügatit Türk nedir Divanı Lügatit Türk hakkında veri Meşrutiyet ’in ilk yıllarında (19101911) Sahaflar ’da kitap evi Burhan Efendi ’ye bir kitap gelmiştir Kitabı getiren, eski maliye nazırlarından Vanizade Nazif Paşa ’nın akrabası bir kadındır Kitapçı, yapıtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Faydalı Sözlükler Internet Terimleri Internet üstünde, Internet terimleri sözlüğü Acil durumlar için iyi bir alternatif değil mi? http:wwwgulnettrsozluk Bilişim Terimleri Sözlüğü Türkiye Bilişim Derneği (TBD) terim kolunun iki yıl süren çalışmalarının birinci aşamasının sonucu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt