Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özgüvenim ve Cesaretim değil

Özgüvenim ve Cesaretim değil
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar fiilen dibe vurmuş durumdayım Hayatım aslında berbat gidiyor Özgüvenim yok denecek kadar az , yiğitlik desen sıfır , mahçupluk hat safada Forumda çoğu konuyu okudum ama hiçbiri bana çözüm sağlamadı Yaşam konusunda fiilen bilgili olan ve bana yardımı olabilecek kişilerden cevap bekliyorum Bu engelleri nasıl aşabilirim ?

Similar threads

Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Kişisel Yol Haritası winx yol haritası Küreselleşme sonrasında en az maliyetle en yüksek kaliteli ürünü üretmek zorunda olan şirketler eleman alma çıtasını her sene biraz daha yükseltiyor Yöneticiler, işe adam alırken, piyasadaki ve alıcı talebindeki değişimi izleyebilecek yetenek ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Burçların Karakterik Özellikleri, Burçların Karaktere Etkisi, Burçların Karakteristik Özellikleri KOÇ BURCU Karakteristik Özellikleri Koç, Zodyak' ın birincil burcudur, böylece yeni başlangıçları ve doğumu temsilcilik eder Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze, saf ve hayattan tutku bölge bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Alexander Graham Bell hakkında data Alexander Graham Bell yaşam öyküsü Alexander Graham Bell, (d 3 Mart 1847, Edinburgh İskoçya ö 2 Ağustos 1922, Baddeck Kanada), 1876'da telefonun icadı ile tanınan Alexander Graham Bell önce Ontario'ya, sonra Boston'a yerleşti Fiilen Graham Bell...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Yalan söylemek, insanın savunma mekanizmasından kaynaklanan bir davranıştır Kişi iç veya dış dünyasını tehdit eden ya da tehdit etme potansiyelinde olan dış etkenlere karşı kendisini savunmaya geçer ve tepki gösterir İşte bu tepkilerden biri de yalan söylemektir Yalan söylemeyi adet edinen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt