Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paribu Yeni Bir Altcoin Listeledi

Paribu Yeni Bir Altcoin Listeledi
0
54

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
paribu-yeni-bir-altcoin-listeledi.jpeg

Kripto varlık alım satım platformu Paribu, Ankr’yi (ANKR) listeledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Paribu bugün, resmi Twitter hesabı üzerinden Ankr’yi (ANKR) listelediğini duyurdu. Bugün saat 13:00 itibariyle yatırma süreçlerini etkin hale getiren Paribu, saat 16:00 itibariyle ise alış satış süreçlerini başlattı. Kullanıcılar ANKR/TL paritesi ile süreç yapabilecekler.

Listeleme duyurusunun akabinde ANKR, 0.089 dolar düzeyinden 0.095 dolar düzeyine kadar yükseldi. Son iki haftada %18 paha kazanan ANKR, yayın saati itibariyle 0.093 dolar düzeyinden süreç görüyor.
Ekran-Resmi-2021-10-18-14.26.34-1070x640.png
Kaynak: CoinGecko/24H

Similar threads

Türk Bitcoin ve kripto para borsası Paribu, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Ankr’yi (ANKR) platformuna ekliyor. Listeleme duyurusuyla ANKR fiyatı sert yükseldi. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim… Türk Bitcoin platformu Paribu, yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, Arsenal Fan Token’ı listeledi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu, bugün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Arsenal Fan Token’ı (AFC) listelediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Paribu, bugün yeni bir altcoin listelediğini duyurdu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Kripto varlık alım satım platformu Paribu, gerçekleştirdiği airdrop ile son vakitlerin en çok konuşulan altcoinlerinden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Yerli kripto varlık işlem platformlarından Paribu, bugün VeChain’i listelediğini duyurdu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu, lider tedarik zinciri blokzinciri olan VeChain’i (VET) listeledi. Platformun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, büyük rallisi ile son zamanların en çok konuşulan meme tokenlarından biri olan Shiba Inu’yu listeliyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu bugün yaptığı açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt