Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parmak Yedirten Tavuk Fajita (Efsane Lezzet)

Parmak Yedirten Tavuk Fajita (Efsane Lezzet)
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
parmak-yedirten-tavuk-fajita-efsane-lezzet.jpg

Parmak Yedirten Tavuk Fajita (Efsane Lezzet) Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram kemiksiz derisiz tavuk ızgara eti
  • 2 yemek kaşığı soya sosu (İsteğe bağlı )
  • 3-4 diş ince dövülmüş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Tuz (Baharatları damak zevkinize nazaran ayarlabilirsiniz)
Sebzeli kısım için;
  • 2 orta uzunluk kuru soğan
  • 3-4 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı etli biber
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Parmak Yedirten Tavuk Fajita (Efsane Lezzet) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuğumuzu alalım ve sebzelerimizle birlikte jülyen biçiminde doğrayalım yapalım (yani uzunlamasına. ).
  2. Doğradığımız tavuğumuza sosumuzu katıp karıştırıp dolapta bir kaç saat dinlendirelim.
  3. Dinlendirilirse daha hoş olur. Vaktiniz yoksa hemende pişirebilirsiniz.
  4. Sebzeler kısmına geçelim doğradıydınız zerzevatları tavamıza alıp kısık ateşte zeytinyağı yahut sıvı yağı, tuz ve karabiberi atıp karıştıralım ve yavaş yavaş ölmelerini bekleyelim.
  5. Tavuklarımızı ve sebzelerimizi başka ayrı pişiriyoruz.
  6. Zerzevatları çok fazla karıştırmayalım ki ezilmesinler.
  7. Pişen tavukları ve zerzevatları birebir tavaya alıp 1-2 dk da birlikte çeviriyoruz ve ocağımızı kapatıyoruz.Servise hazır. Şimdiden kolay gelsin, afiyetler olsun.
 
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt