Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastane Usulü Şekerpare

Pastane Usulü Şekerpare

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
pastane-usulu-sekerpare.jpg

Pastane Yordamı Şekerpare Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin
  • 2 adet yumurta 1 inin sarısı üzerine sürmek için ayrılacak
  • 1 çay bardağı irmik
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya tozu
  • Aldığı kadar un
Şerbeti için;
  • 2.5 su bardağı şeker
  • 4 su bardağı su
  • Birkaç damla limon

Pastane Yöntemi Şekerpare Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle şerbeti yapmakla başlıyoruz tencereye şekeri suyu alıp, kaynatıyoruz. 15 dakika sonra limon damlatıp bir beş dakika daha kaynatıp ocaktan alıyoruz.
  2. Yoğurma kabımıza yumuşamış yağımız alıyoruz üzerine un hariç öteki materyalleri ekleyip, çırpıyoruz. Unu denetimli ekleyip, ele yapışmayan kıvamda yoğurup ceviz büyüklüğünde kesimler alıp, biçim veriyoruz.
  3. Yağlı kağıt serili tepiye dizip çatalla cicik atıp yumurta sarısı sürüp evvelden ısıtılmış 180 derecede denetimli pişiriyoruz.
  4. İlk sıcaklığı çıkınca ılık şerbeti döküp birkaç saat çekmesini bekliyoruz şerbeti çekince servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Pastane Adabı Şekerpare Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,608Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt