Patates Mantısı Tanımı İçin Materyaller
- 7 tane patates
- 500 gram süzme yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarımşar çay kaşığı
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Nane
- Kırmızı pul biber
Patates Mantısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesleri soyup küp küp kesin yıkayıp tuzlu suda haşlayın.
- Suyunu süzüp sıcak sıcak servis tabağına alın.
- Üzerine sarımsaklı süzme yoğurt dökün.
- Tereyağı toz biber pul biberi kızarın üzerine dökün nane ekleyip sıcak sıcak afiyetle yiyin.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.