elektronikci
FD Üye
Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 3 tane orta uzunluk patlıcan
- 500 gram kuşbaşı et
- 8 tane çeri domates
- 4 tane yeşil biber
- 1 baş sarımsak
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- Yarım tatlı kaşığı kırmızıbiber
- 1 tatlı kaşığı sirke
- Çöp şiş
Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Etleri bir kaba alıp zeytinyağı, kırmızıbiber, karabiber, tuz, sirke ile marine edip dolaba kaldırıyoruz.5- 6 saat marine olsun.
- Patlıcan, domates, biber ve etleri çöplere diziyoruz.
- 150 derece 40 dk pişiriyoruz.