Pekmez Tatlısı Nasıl Yapılır? Tarifi
imagespekmeztatlisinasilyapilirtarifi5adfa0ab6c6a9
Pratik bir tatlı yapıp cevrenizdekilerden guzel sozler duymak istemez misiniz? Ya da arkadaş toplantılarında arkadaşlarınızı kendi yaptığınız pekmez tatlısı ile şaşırtmaya ne dersiniz?
Denediğim ve rahatlıkla tavsiye edebileceğim Pekmez tatlısı hem hafif hemde oldukca lezzetli
Pekmez Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler…
1 su bardağı dolusu nişasta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı pekmez 56 su bardağı su 1 su bardağı ceviz ici Pekmez tatlısı Nasıl Yapılır? Tarifi…
Nişastayı su ile ıslatın icine pekmezi ve şekeri ilave ederek iyice karıştırın Mikser kullanmanızda herzaman fayda vardır Cunku nişasta topaklanabilir Karışımı kısık ateşte karıştırarak pişirin Kaynamaya başlayıp koyulaşınca icine cevizi ilave edin
Duz bir cam kabın icine once hindistan cevizi serpin uzerine hazırladığınız muhallebiyi dokun Bir gun buzdolabında dinlendirdiğiniz Pekmez Tatlısını servis etmeden once uzerine de bolca hindistan cevizi serpebilirsiniz
Yapılışı oldukca pratik olan Pekmez Tatlısı altın gunlerinde de buyuk beğeni toplayacaktır Ancak muhallebinin kıvamını iyi ayarlamanız gerekir Oldukca katı bir muhallebi hazırlayacaksınız
imagespekmeztatlisinasilyapilirtarifi5adfa0ab6c6a9
Pratik bir tatlı yapıp cevrenizdekilerden guzel sozler duymak istemez misiniz? Ya da arkadaş toplantılarında arkadaşlarınızı kendi yaptığınız pekmez tatlısı ile şaşırtmaya ne dersiniz?
Denediğim ve rahatlıkla tavsiye edebileceğim Pekmez tatlısı hem hafif hemde oldukca lezzetli
Pekmez Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler…
1 su bardağı dolusu nişasta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı pekmez 56 su bardağı su 1 su bardağı ceviz ici Pekmez tatlısı Nasıl Yapılır? Tarifi…
Nişastayı su ile ıslatın icine pekmezi ve şekeri ilave ederek iyice karıştırın Mikser kullanmanızda herzaman fayda vardır Cunku nişasta topaklanabilir Karışımı kısık ateşte karıştırarak pişirin Kaynamaya başlayıp koyulaşınca icine cevizi ilave edin
Duz bir cam kabın icine once hindistan cevizi serpin uzerine hazırladığınız muhallebiyi dokun Bir gun buzdolabında dinlendirdiğiniz Pekmez Tatlısını servis etmeden once uzerine de bolca hindistan cevizi serpebilirsiniz
Yapılışı oldukca pratik olan Pekmez Tatlısı altın gunlerinde de buyuk beğeni toplayacaktır Ancak muhallebinin kıvamını iyi ayarlamanız gerekir Oldukca katı bir muhallebi hazırlayacaksınız