Pizza Tanımı İçin Gereçler
Hamuru için;
- 1, 1, 5 kilo un
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 yaş maya
- Aldığı kadar su
- 1 hazır paket domates sosu
- 1 bardak su
- 1 çay kaşığı tuz
- 2-3 paket konserve mantar
- Az ölçüde mısır
- Az ölçüde peynir
- Az ölçüde sucuk
- Az ölçüde zeytin
Pizza Tanımı Yapılışı
- Hamuru yoğuralım, uygunca kabarsın daha sonra sosu hazırlayalım üzerine dökeceğimiz gereçleri hazırlayalım.
- Fırını 250 derece ayarlayalım, ısınına kadar kabarmış hamuru 5 modüle ayıralım.
- Teker teker açalım yağlanmış tepsi üzerine koyalım.
- Üzerini çatal ile batıralım daha sonra hazırladığımız sosu sürelim ve gereçleri ekleyelim.
- Hazır olduktan sonra kızarana kadar pişirelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.