Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis Müdahalesiyle Uzaklaştırıldılar: Meclis Önündeki Protestoya İzin Verilmedi

Polis Müdahalesiyle Uzaklaştırıldılar: Meclis Önündeki Protestoya İzin Verilmedi
0
87

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a03cfea347ca0f34417381fc0ff010c04e428211.jpg

Meclis önünde 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' teklifinin geri çekilmesi için basın açıklaması yapmak isteyen Eğitim-İş üyesi yaklaşık 50 kişilik gruba izin verilmedi. Grup, polis müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırıldı.

Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifinin bugün TBMM Genel Kurulu gündeminde olması bekleniyor.

Düzenlemeye tepki gösteren Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) üyesi yaklaşık 50 kişi, basın açıklaması yapmak için Meclis kapısı önünde toplandı.

Ancak polis ekipleri, izinsiz olduğu gerekçesiyle basın açıklaması yapılmasına izin vermedi.

Polis, kalabalığın dağılması için uyarıda bulundu. Bunun üzerine polis ile grup arasında arbede yaşandı.

Grup, polis müdahalesi ile bölgeden uzaklaştırıldı.

Similar threads

Kanunun Öğretmenlerin Statüsü Tavsiye Kararı'na göre hazırlanmadığı ifade edildi. Eğitim Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen), Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun “Öğretmenlerin Statüsü Tavsiye Kararı'na' göre hazırlanmadığı gerekçesiyle tasarının geri çekilmesini sağlamak için örgütlü tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Fotoğraflar: Necati Savaş 30 Ağustos’ta Özel Dal Öğretmenleri Sendikası, 8 Eylül’de ise Eğitim-Sen’in Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB) önüne gitmesini engelleyen polis, dün de Eğitim-İş’in bakanlık önüne gitmesini engellemek için sendika binasını polis ablukasına aldı, bakanlık önünde de onlarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Öğretmenler, meslek kanununa yönelik hareketlerini sürdürüyor. Eğitim-Sen üyeleri, bugün Ulusal Eğitim Bakanlığı önünde açıklama yapmak için Eğitim-Sen Genel Merkezi önünde toplandı. Sendika üyeleri, genel merkezleri önünde polis pürüzüyle karşılaştı. Eğitim-Sen Genel Merkezi önünde sendika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ankara’da Eğitim- İş’e üye öğretmenler sıkıntılarının tahlili ve Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun iptali için Ulusal Eğitim Bakanlığı önüne giderek sabahleyin burada açıklama yapmak istedi. Fakat sabah 09.30 sıralarında sendika Genel Merkezi önünde toplanan öğretmenler polis barikatı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ankara’da Eğitim- İş’e üye öğretmenler sıkıntılarının tahlili ve Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun iptali için Ulusal Eğitim Bakanlığı önüne giderek sabahleyin burada açıklama yapmak istedi. Fakat sabah 09.30 sıralarında sendika Genel Merkezi önünde toplanan öğretmenler polis barikatı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,522Konular
981,256Mesajlar
31,107Kullanıcılar
EnesGNGSon üye
Üst Alt