Portakal Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet portakal
- 6 yemek kaşığı irmik
- Bal
- Portakal kabuğu rendesi
Portakal Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 portakalın kabuğunu rendeleyin.
- Diğerleri ile birlikte soyup robottan geçin yapışmaz tavaya ekleyin.
- Üstüne irmik ekleyip kavurmaya başlayın. Kıvam alınca soğumaya bırakın.
- Üstüne rendelenmiş portakal ve bal ekleyip yoğurun.
- Top top yapın.
- Üstüne benmari yolu eritilmiş çikolatayı ekleyin.
- Dolapta biraz bekledikten sonra afiyetle yiyin ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.