Sinan Canan hangi Ünide?
Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden mezun oldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans, aynı kurumun Fizyoloji Anabilim Dalı'nda ise doktora eğitimini tamamladı.
Sinan Canan meslegi nedir?
Researcher Biologist Sinan Canan/Professions
Sinan Canan kac kere evlendi?
Dr. Sinan Canan'ın eski eşi Aybike Hanımdan olan isimleri Aybike, Metehan ve Melike Canan olan üç çocuğu vardır. 2021 'de Müge Doğan ile 2. kez nikah masasına oturdu.
Sinan Canan eşi kimdir?
Müge CananSinan Canan / Spouse (m. 2021)
Sinan Canan ne zaman Boşandi?
Adını uzun araştırmalardan ve internet anketlerinden sonra Aybike Canan koyduk. Babalık denen harika duyguyu tadınca, insanın bir daha asla aynı olamayacağını o zaman farkettim… 16 Ekim 2001 günü, çok sevdiğim bir insan bu dünyadan ayrıldı.
Sinan Canan nörolog mu?
Bu süreçte sinirbilimleri ve deneysel epilepsi konuları üzerinde çalıştı. Dr. Sinan Canan, 2010 yılında Fizyoloji Doçenti ünvanını aldı ve ardından 2016 yılına kadar çeşitli tıp fakültelerinde öğretim üyesi olarak çalıştı. 2016 yılından beri Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünde görev yapmaktadır.
Prof Dr Sinan Canan hangi hastanede?
Dr. Sinan Canan, 2010 yılında Fizyoloji Doçenti ünvanını aldı ve ardından 2016 yılına kadar çeşitli tıp fakültelerinde öğretim üyesi olarak çalıştı. 2016 yılından beri Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünde görev yapmaktadır.