bilgisayarci
FD Üye

Revani Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- 3 su bardağı su
- 2 su bardağı şeker
- 1-2 damla limon
- Hindistan cevizi
Revani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 su bardağı şeker 3 su bardağı suyu kaynatalım.
- 1-2 damla limon sıkalım şerbetini evvelce hazırlayıp soğumaya bırakalım.
- 3 yumurta, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı yoğurdu, 1 çay bardağı sıvı yağı karıştıralım.
- Unu, vanilyayı, kabartma tozunu ekleyelim. Borcama dökelim.
- 180 derecede alt üst kızarana kadar pişirelim.
- Sıcağı geçince üzerine delikler açıp şerbeti dökelim.