ruhunda balıkçılık varmış güzel oyuncu Beste Bereket' te ne cevherler varmış rol insana neler yaptırıyor 'İÇİMDEKİ CANAVAR UYANDI!' 1548635940 1548635940 ruhundabalikcilikvarmis5c4e4f284ad6aruhundabalikcilikvarmis5c4e4f284ad6a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbeste19mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg “PARMAKLIKLAR ARDINDA DİZİSİNDE BİR BALIKÇI KIZI CANLANDIRAN BESTE BEREKET, “BALIK TUTMA FİKRİ BANA UZAK GELİYORDU, ‘ONU NASIL TUTUP ÖLDÜREBİLİRİM’ DİYORDUM SON BİR YILDIR ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE BALIK TUTMA SEFASI YAPTIM İÇİMDEKİ CANAVAR UYANDI DİYOR Çekimleri Sinop’ta gerçekleştirilen “Parmaklıklar Ardında dizisinde son dönemde balıkçı kız rolünde izlediğimiz Beste Bolluk kısa süre önce “Sürmanşet adlı tiyatro oyununda Dolunay Soysert’le öpüşme sahnesiyle gündeme gelmişti Oyun öncesi bir araya geldiğimiz Bereket ile projelerini konuştuk “Parmaklıklar Ardında dizisine nasıl başladınız? Yapımcı Ayşe Durukan ve senaristimiz Feride Çiçekoğlu’yla birincil görüştüğümde bariz bir süreklilik üstünde konuşmamıştık Onlarla bir araya geldiğimizde diziye yeni bir rol katmak istediklerini söylediler daha sonra dizide balıkçı bir kız olmasına karar verildi Bu işe inanarak ve güvenerek girdim Canlandırdığım Hilal karakterinin babası balıkçılık yaparken denizde ölmüş ve babasının işine sahip çıkarak kardeşlerini İstanbul’da okutuyor Hayatta kalabilmek için fedakârlık yaparak çalışmaya başlamış Bir balıkçıyı canlandırıyorsunuz, bu anlamda bir deneyiminiz var mı? Orada reel balıkçılarla çekim yapıyoruz Balıkçılar neyi nasıl yapmamız gerektiğini anlatıyorlar ve yapmaya çalışıyoruz Ufak teknemde balık satıyorum Büyük teknede ise balık avlıyorum Balık ağlarını çekip kasaları taşıyoruz Onları taşımak birazcık zorluyor ama hepsine idman gözüyle bakıyorum Orada soğuk dışında bir zorluğumuz değil Hapishanenin içi dıştan daha soğukmuş Orada da insanüstü güçlerde çalışılıyor Bir zaman balık tutma fikri bana uzakta geliyordu Çünkü “Bu hayvanı nasıl tutup öldürebilirdim türünden abuk subuk bir trip vardı Son bir yıldır Arnavutköy’de sevdiğim arkadaşlarımla birlikte gecceleri balık alikoyma sefası yaptım ve çok keyifliydi Oltayla birlikte içimdeki canavar uyandı Yalnız bir karakteri canlandırıyorsunuz, siz yalnızlıktan korkar mısınız? Hiç korkmam Tam tersi fazla severim Istirahat Etmek ve kendi kafamın içindekilerle baş başa kalmayı seviyorum Aklımın içinden geçen şeylerden kaçmıyorum Bir insan yalnız kalamıyorsa birisiyle birlikte de olamaz gibi geliyor Kendine dayanma edemeyen ve kendi içine bakamayan insan yanındakini görüp onun kıymetini bilemez Burada sadece kadın erkek ilişkisinden bahsetmiyorum Yalnız kalabilmek çok kayda değer bir şey Çevrende seni sevecek kimse olmayıp da yalnız ve tekrar bir hayattan bahsetmiyorum Haftanın kaç günü çekim yapıyorsunuz? Başlıca pazartesi günleri Sinop’a gidiyorum ve cuma günü dönüyorum Mart ayında bir oyun provasına daha başlayacağım Birazcık sıkıcı oluyor ama bana iyi geliyor Bu beni ayakta tutuyor “Sessiz Kasırga dizisinden sonra neden bir projede yer almadınız? İçime sinecek bir şeyler gerçekleştirmek istedim “Gürültüsüz Fırtına projesi çok hoş bir işti ve altına düşecek bir iş yapmak istemedim Erken bitti, bir şansızlık oldu İçime sinecek işler gerçekleştirmek istiyorum Televizyon programı düşündünüz mü? Yeni bir prodüksiyon şirketi kurmuş olan bir arkadaşımdan bir öneri geldi Fazla ayrı bir kültür sanat programı üzerinde konuştuk id Tiyatro oyununda Dolunay Soysert’le oynadığınız öpüşme sahnesinin bu dek dikkat çekeceğini bekliyor muydunuz? Ilk ilk önce basına böyle bir resim verilmemişti ve oyuna gelip insanların görmesini istiyorduk Biri oyuna gizli gizli girip resim çekme girişiminde bulununca yapımcımız bu dek merak konusuysa “O vakit biz verelim dedi ve fotoğrafları basına dağıttı Fazla şaşırmadım bu ilgiye her zaman iki kadının öpüşüyor olması ve bunun sahnede canlı performans olarak yapılması insanların dikkatini çekiyor olabilir Siz bu oyunda yer almasaydınız iki kadının öpüşmesini nasıl değerlendirirdiniz? Daha önce de öpüşen kadınlar gördüm Bu yüzden olağandışı karşılamadım Lezbiyen kulüplerde görebiliyoruz Bana fazla tuhaf gelmiyor Herkes hayatını kendi istediği ve kendi tercih ettiği şekilde yaşar Kimsenin kimseyi kendi tercihlerinden nedeniyle eleştirme hakkı olduğu fikrini reddediyorum Kadınlardan ahlaksız öneri aldınız mı? E posta kutum bu anlamda doymuş Ahlaksız bir durum değil İstemediğiniz bir erkeğin size yaklaşmasını nasıl refüze edebiliyorsanız, bir kadın da yaklaştığında benzer şekilde refüze ediyorum İstemediğim bir erkek ile bir kadının yaklaşması arasında bir ayrım yok İkisini de aynı kibarlıkla refüze ederim Herkesin herkese olduğu gibi yaklaşımlar oldu Oyunu izleyen insanların tepkisi nasıl oldu? Oyun izleyen millet fazla güzel buldu Hiçbir şekilde yargılayan ve rahatsız edici bir geri bildirimde bulunulmadı Single hariç tutmak istiyorum Konservatuvar mezunusunuz dizilerde rol aldıktan sonradan albüm teklifleri alıyor musunuz? Konservatuvarda okudum ve operetle mezun oldum Babam besteleri ve müzik kulağı olan biri Mutlaka bir albüm yerine getirmek istiyorum Müzik beni çok heyecanlandırıyor Şarkı söyleme fikri bile beni fazla heyecanlandırıyor Bir gün iki şarkılık da olsa bir single dahil etmemek istiyorum Hayatınızda biri var mı ve aşkı nasıl yaşarsınız? derhal yok İçimden gelen şeyleri yaparım Aşkın yıpratıcılığı da besteci duygularımızın öne çıkmasını sağlıyor Kung Fu’da üçüncü seviyedeyim Manâsız zamanlarınızda ne yapıyorsunuz? Kung Fu yapıyorum, üçüncü seviyeyi geçtim Hem yağlı badana resim yapıyorum Fotoğraf yerine getirmek bir arınma ve rehabilitasyon gibi geliyor Aslı Tandoğan ve Teoman Kumbaracıbaşı ile birlikte bir seslendirme stüdyosu kurmuştunuz ve kendi filmlerinizi yapacaktınız kriz sizi de etkiledi mi? Kriz orayı da etkiledi Kendi filmlerimizi yerine getirmek için yola çıkmıştık lakin önce belimizi doğrultmamız gerekiyor