Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şehriyeli Tavuk Çorbası

Şehriyeli Tavuk Çorbası
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
sehriyeli-tavuk-corbasi-2.jpg

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket tavuk göğüs
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı şehriye
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Tavuğa tuz ekleyerek haşlanır haşlandıktan sonra didiklenir yahut küp küp kesilir.
  2. Bir tencerede ince doğradığımız soğanlar kavrulur salça eklenir salça kokusu gidene kadar karıştırılır.
  3. Şehriye ve tavuklar da eklendikten sonra çok az karıştırılır haşlandığımız tavuk suyu üzerine eklenir .
  4. Bu su kâfi gelmez ise üzerini geçecek kadar sıcak su ek edilir.
  5. Tuz ve baharatlar eklenir kısık ateşte pişirilir şehriyeler yumuşayınca altı kapatılır.
Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt