Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şekersiz Yoğunlaştırılmış Süt (Kek Pastalar Tatlılar İçin)

Şekersiz Yoğunlaştırılmış Süt (Kek Pastalar Tatlılar İçin)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
sekersiz-yogunlastirilmis-sut-kek-pastalar-tatlilar-icin.jpg

Şekersiz Ağırlaştırılmış Süt (Kek Pastalar Tatlılar İçin) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 1 paket hazır kurutulmuş robottan çekilmiş dut kurusu
  • 1 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı

Şekersiz Ağırlaştırılmış Süt (Kek Pastalar Tatlılar İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle bir granit yada teflon tencereye sütü koyup kaynatalım.
  2. Çelik tencerede kaynatılmayacak bilginiz olsun. Kaynamaya gelen süte robottan çekilmiş dut kurusunu koyup karıştırıp tencerenin altını hafif kısalım bu ortada daima sık sık karıştıralım ki topaklanmasın.
  3. Hafif muhallebi kıvamına geldiğinde ocaktan indirip tel süzgeçten süzelim.
  4. Süzdüğümüz ağırlaşmış sütü tekrar ocağa koyup 5 dakikadan az karıştırarak pişirelim ve tereyağını ekleyip koyu muhallebi kıvamına gelene dek pişirelim.
  5. Pişen ağırlaştırılmış sütü kavanoza koyup soğuduğunda ağzını kapatıp dolapta koruma edelim. İster kahvaltıda ister kek, pastalarda ve tatlılarda inançla kullanabilirsiniz.Şimdiden deneyeceklere kolay gelsin ve afiyet şifa olsun.Bi sonraki tanımda görüşmek üzere hoşçakalın sağlıcakla kalın.
Şekersiz Ağırlaştırılmış Süt (Kek Pastalar Tatlılar İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt