Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayışıgı sizlerle tanışmak istiyo herkese merhaba slm ben hülya yeni üye bu siteyi tesdufen buldum cok memnun kaldım hersey mevcut ememgi gecen arkadaşların ellerıne saglık cok guzel bı sıte
Phyton İle İp TV Kırma yazılım sorunları(fİX)
Phyton İle İp TV Kırma yazılım sorunları(fİX)
Merhaba Formumuzda yer alan Phyton yazılımı ev sorunları:
Başta Zeberus usta
KRAL ÖZEL CUMBOSUZ PROXSUZ PAYTON TARAMA 2024 FORUMDAŞA ÖZEL
kendi kullandıgım iptv kırma programıdır payton kral35 iptv...
:
Merhaba Arkadaşlar adım Abdullah Özel Kuvvetlerde görevliyim yeni üye oldum sayılır programdan denedim ama verim olmuyor patlıyor linkler kardeşim yanıma gelecek film ve maç hastası onun için bana sağlam iptv satan biri lazım güvenilir hostları sağlam ve donmayan olsun içerisinde yetişkin...
Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar
Bugün sevgilimle aramızda olan tüm sorunları çözdük, Nasıl oldu bu falan derseniz ise Tabikide sizin sayenizde Bana asistan olan ve olmayan herkese teşekkür ediyorum Darısı başınıza arkadaşlar, inşallah sizde mutlu olursunuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.