Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Gününe Özel Kalpli Kurabiye

Sevgililer Gününe Özel Kalpli Kurabiye
0
120

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
sevgililer-gunune-ozel-kalpli-kurabiye.jpg

Sevgililer Gününe Özel Kalpli Kurabiye Tanımı İçin Gereçler

• 1 paket margarin (Oda sıcaklığında)
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı mısır nişastası
  • 4 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı kırmızı besin boyası
  • Hamurun yarısını vanilya yarısını kırmızı yaptım (İsteğe bağlı)
Üzeri için:
  • 4 yemek kaşığı damla çikolata benmari tarzı

Sevgililer Gününe Özel Kalpli Kurabiye Tanımı Yapılışı

1. Birinci evvel margarin, yumurta, pudra şekerini karıştıralım.
  2. Sonra nişasta, vanilya, kabartma tozu ve unu yavaş yavaş ekleyerek yoğuralım. Ben yarısını kırmızı besin boyalı yaptım siz istediğiniz üzere yapabilirsiniz.
  3. Sonra kalpli formlar verdim kalıplarla.
  4. 200 derece ısınmış fırında 180 derecede 15 dk pişirelim. (2 tepsi çıkıyor. ).
  5. Sonra çikolatayı benmari yöntemi eritip kalbin yarısını çikolata sosuna batırdım. Daha lezzetli oldu.Afiyet ???? olsun. ????.

Similar threads

Sevgililer Gününe Özel Kalpli Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 2 yumurta sarısı150 gram margarin1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri1 yemek kaşığı su2 paket vanilya1 çay kaşığı kabartma tozu3 çay kaşığı tarçın3 su bardağı unYarım su bardağına yakın damla çikolata1 su bardağı iri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sevgililer Gününe Özel Kalpli Fındıklı Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 paket yumuşamış margarin1 su bardağı nişasta4 yemek kaşığı pudra şekeri1 paket damla sakızlı vanilin3 yemek kaşığı kakao (Hamurun yarısı için)Aldığı kadar unOrtası için fındık(her kurabiye için 2 adet) Üzeri için: Pudra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Kalpli Cocostar Kurabiye (Sevgililer Gününe Özel) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: *250 gr margarin (Yumuşamış) *1 yumurta ve 1 yumurtanın sarısı *2 türk kahvesi fincanı pudra şekeri *1 paket vanilya *1 türk kahvesi fincanı kakao *4 su bardağı un *1 paket kabartma tozu Hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Sevgililer Gününe Özel Kurabiye Tanımı (Videolu) İçin Materyaller 100 gram oda sıcaklığında tereyağYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı pudra şekeri1 paket vanilya2 su bardağı unKırmızı renklendirici besin jeli Sevgililer Gününe Özel Kurabiye Tanımı (Videolu) Yapılışı Yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Sevgililer Gunune Ozel kurabiye Tarifleri Sevgililer Gunune Ozel tatlı Tarifler Sevgililer gunu cikolatalı muffini tarifi cikolatalı muffini Malzemeler: 190gr Yumurta 190 gr Su 55 gr Sıvı yağ 280 gr Şeker Bir tutam tuz 340gr Un 30 gr Kabartma tozu 55 gr Kakao...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt