Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Yeni İş Mesajları

Sevgiliye Yeni İş Mesajları
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevgiliye Yeni İş Mesajları Kısa

Sevgiliniz yeni bir işe başladı sizden guzel bir mesaj bekleyecektirİşte sizlere birbirinden guzel İşe başlayan sevgiliniz icin ozel kısa mesajlar

Başarılar ve her daim mutluluklar seninle olsun Sevgilim

Aşkım Yeni işinde başarılı ve mutlu olman dileğiyle seni seviyorum

Aramıza hoşgeldin Sevgilim yeni işinde başarılar dilerim

Yeni işinde başarılar, yolun acık olsun birtanem

Yeni işinde herşeyin gonlunce olmasını dilerim Aşkım

İş hayatında başarılar dilerim Sevgilim

Başarılarının devamı dileğiyle Birtanem

Seni cok seviyorum Aşkım başarılarının devamını diliyorum

Yeni işinizin size mutluluk getirmesi dileğiyle

Insanı buyuk yapan kendi azmi ve sabrıdır Yeni gorevinde başarılar dileriz

Buyuk insanlar olmadan buyuk işler başarılamaz

Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileğiyle

Yeni gorevinizde başarılar dileriz

Başarı ve huzur diliyorum Sevgiler

Aramızdan ayrıldığın icin uzgunuz, ama Dunyanın sana ihtiyacı var

Similar threads

Hak ettiklerinin şans değil emeklerinin karşılığı olduğunu unutma, yeni iş hayatında başarılar dilerim Yeni işinde herşeyin gonlunce olmasını dileriz Yeni işinizin size mutluluk getirmesi dileğiyle Başarılarının devamı diliyorum Daha nice başarıları sevdiklerinle kutlaman dileğiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları Sevgiliye yazılacak en guzel Yeni yıl mesajlalrını sizler icin bir araya getiridm beğeneceğinizi umuyorumHepsi 2019 yılına ait farklı Ynei Yıl Mesajları sevgili icin Dunyayı değiştirmek istersen yureğine inan , dostlarına guven, sevgine sarıl Yeni yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Sevgiliye Yazılacak Kısa Yılbaşı Mesajları Yenil yılda sevilinize yazacağınız Yılbaşı mesajları konusunda kararsızmı kalıyorsunuzYada dile getirmek istediklerinizi anlatmak istediğiniz duygularınızı anlatan bir mesaj bulamıyormusunuz Oyleyse sizlere bu konuda yardımcı olabilmek adına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Sevgilinize en guzel doğum gunu hediyesi ona olan duygularınızı anlatan guzel mesajlar olsa gerekSiz ve sevgiliniz icin ozel doğum gunu mesajları derledik bir araya getirmeye calıştıkSayfamızda aradığınız mesajı bulacağınızdan emin olabilirsinizİşte en guzel Sevgiliye yazılacak Doğum Gunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
İşe Başlayanlar İçin Anma Sözleri meslek tebrik mesajları, yeni iş tebrik sözleri tebrik mesajları Yeni işe girenler ve başlayan sevdiklerinize bu mutlu günlerinde başarı batmış sözlerle yanında olduğunuzu sezdirmek için meslek tebrik kutlama sözlerini onlarla paylaşabilirsiniz 18052...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
982,129Mesajlar
30,083Kullanıcılar
Karaca079Son üye
Üst Alt