Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigarayı Bırakınca Neler Oluyor

Sigarayı Bırakınca Neler Oluyor
0
117

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sigarayı Bırakınca Vücutta Neler Oluyor

Sigarayı Bırakınca Vücutta Olan Değişiklikler Neler

Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vücudunuzda oluşan şansın dönmesi neler anında öğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri öğrendikden sonradan diyeceksiniz ancak ben ne diye duruyorum hemencecik bu sigara illetindne vazgeçmeliyimm

20 Dakika sonra, yürek atışları düzene giriyor ve gövde ısısı sigara içmeyen bir insanla eşitleniyor

8 Saat sonra, kandaki karbondioksitin %95'i temizleniyor

24 saat sonra, yürek krizi riski azalıyor, Sağlıklı insana yakın duruma geliniyor

2 Gün daha sonra, lezzet ve koku alma bayağı insan gibi hassaslaşıyor

3 gün sonradan, nefes olmak hissedilir derecede iyileşiyor

3 Ay daha sonra, akciğerler %30 daha artı çalışıyor; içerisindeki kiri de atmaya başlıyor

1 sene sonradan, kalp kafesinden hastalanma riski %50 azalıyor

Daha bekliyecekmisiniz arkadaşlar cevabınız hayır ise tebrikler sağlıklı güzel günler sizlerin olsun

10 sene sonradan, Akciğer Kanseri olma ihtimali hiç sigara içmeyen bir insanla denk oluyor

15 sene sonra, yürek ve kan basıncı hiç sigara içmemiş gibi normalleşiyor *

Similar threads

Sigarayı Bırakınca Vucutta Neler Oluyor Sigarayı Bırakınca Vucutta Olan Değişiklikler Neler Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vucudunuzda oluşan değişiklikler neler hemen oğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri oğrendikden sonra diyeceksiniz ki ben ne diye duruyorum hemen bu sigara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Sigarayı Bıraktıktan daha sonra neler oluyor? Aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyun ve sizde hemencecik sigarayı bırakmaya karar verin kesinlikle sağlıklı bir hayat için bedel diye düşünüyorum yepyeni bir hayata açılmak için hanüz geç kalmadınız sigarayı bırkaın sevdikleriniizn ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
325
Sigara denen illetten kurtulmak için daha ne beklediğimiiz inanın anlamış değilimÖzellikle kitle iltişim araçlarında aralıksız sigaranın zararlarından bahsedilen günümüzde hem sigara paketlerinin üzerinde bulunan o bakamadığımız resimler olduğu halde insan sağlığına bu kadar ararı bulunan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Sigarayı bırakmanın tabi etkileri sigarayı bırakmanın alt etkileri sigarayı bırakmanın emrindeki etkileri, faydaları, yararları, zararları hakkında bilgiler burada arkadaşlar Bağımlılık vakkalarında en başta sigara bağımlılığı geliyor Melek'lerim Ne yazık ancak bende o bağımlılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Son sigarayı içtikten 20 dakika sonradan: •kan basıncı bayağı sınırlara iner •Kalp atım hızı yavaşlar •El ve ayaklar ısınır 8 saat sonra: •Kandaki karbon monoksit seviyesi normale döner •Oksijen seviyesi yükselir 24 saat sonradan: •Yürek krizi riski azalmaya başlar 2 gün daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt