nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Sigarayı Bırakınca Vücutta Neler Oluyor
Sigarayı Bırakınca Vücutta Olan Değişiklikler Neler
Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vücudunuzda oluşan şansın dönmesi neler anında öğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri öğrendikden sonradan diyeceksiniz ancak ben ne diye duruyorum hemencecik bu sigara illetindne vazgeçmeliyimm
20 Dakika sonra, yürek atışları düzene giriyor ve gövde ısısı sigara içmeyen bir insanla eşitleniyor
8 Saat sonra, kandaki karbondioksitin %95'i temizleniyor
24 saat sonra, yürek krizi riski azalıyor, Sağlıklı insana yakın duruma geliniyor
2 Gün daha sonra, lezzet ve koku alma bayağı insan gibi hassaslaşıyor
3 gün sonradan, nefes olmak hissedilir derecede iyileşiyor
3 Ay daha sonra, akciğerler %30 daha artı çalışıyor; içerisindeki kiri de atmaya başlıyor
1 sene sonradan, kalp kafesinden hastalanma riski %50 azalıyor
Daha bekliyecekmisiniz arkadaşlar cevabınız hayır ise tebrikler sağlıklı güzel günler sizlerin olsun
10 sene sonradan, Akciğer Kanseri olma ihtimali hiç sigara içmeyen bir insanla denk oluyor
15 sene sonra, yürek ve kan basıncı hiç sigara içmemiş gibi normalleşiyor *
Sigarayı Bırakınca Vücutta Olan Değişiklikler Neler
Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vücudunuzda oluşan şansın dönmesi neler anında öğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri öğrendikden sonradan diyeceksiniz ancak ben ne diye duruyorum hemencecik bu sigara illetindne vazgeçmeliyimm
20 Dakika sonra, yürek atışları düzene giriyor ve gövde ısısı sigara içmeyen bir insanla eşitleniyor
8 Saat sonra, kandaki karbondioksitin %95'i temizleniyor
24 saat sonra, yürek krizi riski azalıyor, Sağlıklı insana yakın duruma geliniyor
2 Gün daha sonra, lezzet ve koku alma bayağı insan gibi hassaslaşıyor
3 gün sonradan, nefes olmak hissedilir derecede iyileşiyor
3 Ay daha sonra, akciğerler %30 daha artı çalışıyor; içerisindeki kiri de atmaya başlıyor
1 sene sonradan, kalp kafesinden hastalanma riski %50 azalıyor
Daha bekliyecekmisiniz arkadaşlar cevabınız hayır ise tebrikler sağlıklı güzel günler sizlerin olsun
10 sene sonradan, Akciğer Kanseri olma ihtimali hiç sigara içmeyen bir insanla denk oluyor
15 sene sonra, yürek ve kan basıncı hiç sigara içmemiş gibi normalleşiyor *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.