Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınavda başarılı olmak için okunacak dua

Sınavda başarılı olmak için okunacak dua
0
232

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua

Imtihan için okunacak dualar

*“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr

*Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır

* “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari

* Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah’ım beni kendi başıma vazgeçme(Tirmizi,De’avat,90)

*“Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ

Manası:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve tekrar doğru bir çıkış ile çikarKatından bana yardım edici bir baskı ihsan eyle

* “Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî

*Manası:Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılabilir eyle

* “Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû

Manası:Ey Hayy ve Kayyum olan Allah’ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum

6Rabbi Yessir ve la tuassir Sehhil âleyne bi fadlike ye muyessir Rabbi zidne îlmen ve fehmen nafiân ve temmim bil

Manası:Rabbim! Kolaylaştır zorlaştıma! Fazlınla bize kolaylaştır en Kolaylaştıran Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı yardımcı kıl ve Hayırla bitir Ey Alemlerin Rabbi olan Allah *

Similar threads

Sınavda varisi olmak için okunacak dua Sınav için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Sınavda başarılı olmak icin okunacak dua Sınav icin okunacak dualar *“Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuclandır * “Allahumme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
320
Sınava girileceği süre okunması önerilen dua; Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz süre okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir imtihan geçirebilirsiniz Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli Manası ; Ya Rabbi Göğsümü ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Bir işe başlarken ilk önce besmele çeker, besmelenin arkasından da bu duayı da okursak manevi rahatlığı ve işlerimizde kolaylığı hissedebiliriz Çünkü duanın anlamına baktığımızda ne kadar manalı olduğunu görebiliriz Dua: “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr Anlamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt