Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınavda başarılı olmak için en etkili dua

Sınavda başarılı olmak için en etkili dua
0
262

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Sınavda yerine geçmek için en etkin dua

Önümüzde büyük bir sınav var ve bugüne değin ki çalışmalarınızı dualarla teşvik etmek ve bu sınavdan başarılı bir sonuç edinmek istiyorsanız aşağıdaki duaları okuyabilirsiniz

isra suresi;80

“Rabbi edhılnîmüdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’c ’al li min ledünke sultânen nasîrâ

Manası
Ya Rabbi!,Beni dürüst bir giriş ile girdir ve yeniden içten bir çıkış ile çikarKatından bana takviye edici bir şiddet ihsan eyle

Sınava başladığında okunabilecek bir dua
“Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî

Manası:
Ya Rabbi!, Göğsümü ve gönlümü genişlet, işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz ve sözümü anlaşılır eyle

Imtihan Başladığında da şu dua okunur:
Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû
Manası:
Ey Hâyy ve Kâyyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum*

Similar threads

Sınavda varisi olmak için okunacak dua Sınav için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua Imtihan için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
335
İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur: isra suresi;80)?????? ??????????? ???????? ?????? ????????????? ???????? ?????? ??????????? ??? ???????? ?????????? ????????? “Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Sınavda başarılı olmak icin en etkili dua Onumuzde buyuk bir sınav var ve bugune kadar ki calışmalarınızı dualarla desteklemek ve bu sınavdan başarılı bir sonuc almak istiyorsanız aşağıdaki duaları okuyabilirsiniz isra suresi;80 “Rabbi edhılnimudhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,506Konular
983,098Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt