nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Sınavda yerine geçmek için en etkin dua
Önümüzde büyük bir sınav var ve bugüne değin ki çalışmalarınızı dualarla teşvik etmek ve bu sınavdan başarılı bir sonuç edinmek istiyorsanız aşağıdaki duaları okuyabilirsiniz
isra suresi;80
“Rabbi edhılnîmüdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’c ’al li min ledünke sultânen nasîrâ
Manası
Ya Rabbi!,Beni dürüst bir giriş ile girdir ve yeniden içten bir çıkış ile çikarKatından bana takviye edici bir şiddet ihsan eyle
Sınava başladığında okunabilecek bir dua
“Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî
Manası:
Ya Rabbi!, Göğsümü ve gönlümü genişlet, işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz ve sözümü anlaşılır eyle
Imtihan Başladığında da şu dua okunur:
Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû
Manası:
Ey Hâyy ve Kâyyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum*
Önümüzde büyük bir sınav var ve bugüne değin ki çalışmalarınızı dualarla teşvik etmek ve bu sınavdan başarılı bir sonuç edinmek istiyorsanız aşağıdaki duaları okuyabilirsiniz
isra suresi;80
“Rabbi edhılnîmüdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’c ’al li min ledünke sultânen nasîrâ
Manası
Ya Rabbi!,Beni dürüst bir giriş ile girdir ve yeniden içten bir çıkış ile çikarKatından bana takviye edici bir şiddet ihsan eyle
Sınava başladığında okunabilecek bir dua
“Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî
Manası:
Ya Rabbi!, Göğsümü ve gönlümü genişlet, işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz ve sözümü anlaşılır eyle
Imtihan Başladığında da şu dua okunur:
Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû
Manası:
Ey Hâyy ve Kâyyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.