iltasyazilim
FD Üye
Sınava girileceği süre okunması önerilen dua;
Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz süre okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir imtihan geçirebilirsiniz
Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli
Manası ;
Ya Rabbi Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılması mümkün eyle
Hem şu duayıda okuyabilirsiniz;
Ya Hayyu Ya Kayyüm Bi Rahmetike esteğisu
Manası ;
Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum
Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve elhıkni bi's salihinRabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'lukdeten min lisani yefkahu kavli Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr
Rabbim İlmimi ve anlayışımı arttır ve beni salih kullara dahil eyle Rabbim! Göğsümü aç, işimi kolaylaştır ve dilimdeki bağı çöz oysa sözümü anlasınlar Ya Hafız Ya Rakib Ya Nasır Ya Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma; Rabbim! İşimi hayırla tamama erdir *
Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz süre okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir imtihan geçirebilirsiniz
Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli
Manası ;
Ya Rabbi Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılması mümkün eyle
Hem şu duayıda okuyabilirsiniz;
Ya Hayyu Ya Kayyüm Bi Rahmetike esteğisu
Manası ;
Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum
Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve elhıkni bi's salihinRabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'lukdeten min lisani yefkahu kavli Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr
Rabbim İlmimi ve anlayışımı arttır ve beni salih kullara dahil eyle Rabbim! Göğsümü aç, işimi kolaylaştır ve dilimdeki bağı çöz oysa sözümü anlasınlar Ya Hafız Ya Rakib Ya Nasır Ya Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma; Rabbim! İşimi hayırla tamama erdir *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.